Enorm aanbod hijskranen

Wilt u een hijskraan huren in de omgeving van Heerenveen? Kijk dan eens of uw ideale hijskraan te vinden is in het assortiment van Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Die kans is groot, want ons assortiment is reuze. Zo vindt u er een kleine hijskraan, maar ook een grote electrische kraan. En u kunt bij ons terecht voor special equipment, maar ook voor speciaal transport. Kortom, u heeft uw nieuwe hijsspecialist gevonden. Freddy Pertien is zijn naam! Weet u al direct wat u nodig heeft in Heerenveen? Of heeft u nog wat vragen? Bel in elk geval telefoonnummer 0598-351500. Lees verder als u meer wilt weten over ons aanbod en onze aanpak.

Voor elke klus in Heerenveen

Heeft u voor uw klus in Heerenveen special equipment nodig? Daarvan vindt u bij ons een groot aanbod. Van speciaal transport, tot hijsportalen en hefplateaus. Ook voor een ingenieuze electrische kraan kunt u prima bij ons terecht. Wilt u een ‘gewone’, welbekende hijskraan huren? Ook dan vindt u bij ons de perfecte, hoogwerker, laagwerker of kleine hijskraan. Voor elke klus hebben wij de perfecte oplossing. Als u advies wilt over wat u het beste kunt gebruiken, staan onze vakmensen te allen tijde voor u klaar. Neem dus snel contact met ons op vanuit Heerenveen. Wij helpen u graag uw klus te voltooien met de beste hijskraan!

Hijskraan Heerenveen

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

Ons verhuurbedrijf staat voor veiligheid

Freddy Pertien Verhuurbedrijf onderscheidt zich van andere verhuurbedrijven op verschillende punten. Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid erg hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij VCA P- en ISO 9001-gecertificeerd. Elke laagwerker of hoogwerker die u bij ons huurt voor gebruik in Heerenveen en omgeving voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard geldt dit ook voor het special equipment. En voor ons speciaal transport. Ook onze electrische kraan, die toch erg gevoelig is vanwege de afhankelijkheid van elektriciteit, is volledig veilig te gebruiken. Kortom, als u bij ons een hijskraan komt huren, dan staat u straks in Heerenveen niet voor nare verrassingen. Kies dus voor Freddy Pertien Verhuurbedrijf.

Uw voordelen

  • Veilig
  • Voordelig
  • Veelzijdig
  • Vertrouwd
  • Volop gecertificeerd

Neem contact met ons op

U kunt Freddy Pertien Verhuurbedrijf op twee manieren vanuit Heerenveen bereiken. Pak snel de telefoon en bel 0598-351500. Mailt u liever? Stuur dan uw verzoek naar info@freddypertien.nl. Kies voor de beste hijsspecialist. Kies ook in Heerenveen voor Freddy Pertien Verhuurbedrijf!