Uw betrouwbaar partner in hijsklussen

Heeft u in Meppel een bepaalde bouwklus waar een hijskraan voor nodig is? Voor het huren van een hijskraan in Meppel bent u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf bij de juiste hijsspecialist. Wij hebben jarenlange ervaring in allerhande bouw – en hijsklussen. Weet u niet precies welk soort machine voor uw klus geschikt is? Neem contact op met onze vakmensen zodat wij met een maatwerk oplossing kunnen komen. Ook voor een hoogwerker of laagwerker kunt u bij ons terecht. Tevens regelen wij voor u het speciaal transport van het materiaal naar de gewenste locatie. Heeft u interesse? Lees dan verder en neem contact op als een hijskraan wilt huren.

Veranderingen in de bouw: wij spelen erop in

De veranderingen in de bouw zijn goed merkbaar. Er moet duurzamer worden gewerkt, er is meer vraag naar efficiënter werken en procedures zijn lastig. Om innovatief met deze veranderingen om te gaan, biedt Freddy Pertien Verhuurbedrijf ook in Meppel materiaal dat op maat ingezet kan worden. Wij bekijken per klus welk soort machine het meest geschikt is voor uw situatie en geven u advies over ons materiaal. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een electrische kraan, een kleine hijskraan, hoogwerker of laagwerker. Naast de huur van een hijskraan, vindt u bij ons ook special equipment en regelen wij het speciaal transport van het materiaal van en naar de gewenste bouwlocatie. Of het nu om een grote bouwklus gaat, of u een kleine hijskraan nodig heeft als particulier: Freddy Pertien regelt het! Van A tot Z nemen wij u werk uit handen en leveren wij ook in Meppel veiligheid en kwaliteit op maat.

Hijskraan Meppel

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

Dé hijsspecialist in Meppel en omstreken

Wilt u weten welk soort machines wij in ons aanbod hebben? In Meppel verhuren wij onder andere:

  • Electrische kraan
  • Hoogwerker en laagwerker
  • Special equipment
  • Makkelijk te manoeuvreren kleine hijskranen
  • Engineering

Steeds meer particulieren en bedrijven in Meppel vinden in ons bedrijf een betrouwbaar partner voor veilige hijsklussen en logistieke oplossingen. Wilt u onze dienstverlening in Meppel zelf ervaren? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Wij zetten uw project in gang!

Heeft u voor een hijsklus binnenkort een kraan nodig? Wij reserveren graag het benodigde materieel. Bel ons voor uw hijskraan in Meppel op telefoonnummer 0598-351500, zodat wij uw project in gang kunnen zetten!