Zeer divers aanbod

Freddy Pertien Verhuurbedrijf is uw partner als u een hijskraan in Slochteren nodig heeft. Ons assortiment is enorm. Zo vindt u bij ons een kleine hijskraan, maar ook special equipment. Ons aanbod reikt van een handige electrische kraan tot hoogwaardig speciaal transport. Kortom, iedereen kan bij ons de meest geschikte hijskraan huren. Wij zijn uw hijsspecialist in Slochteren en omgeving. Bel direct 0598-351500 of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

Hijskranen voor elke situatie in Slochteren

Een hijskraan huren kan verschillende redenen hebben. Waarom heeft u een kraan in Slochteren nodig? Bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf hoeven we dat niet precies te weten. Wel adviseren wij u graag. Weet u niet precies welke hijskraan u nodig heeft? Dan horen graag wat uw plannen zijn. Dan vinden wij de perfect passende hoogwerker of laagwerker. Ook kunt u bij ons mobiele hijskranen huren voor precies de juiste periode. Soms is er namelijk een electrische kraan nodig voor een eenmalig hijskarwei. Maar wij worden ook benaderd voor omvangrijke projecten. Ook in Slochteren is dat al meer dan eens het geval geweest. Dan huurt u bijvoorbeeld een kleine hijskraan voor een langere periode. Al onze kranen voldoen aan de benodigde veiligheidsvoorwaarden. Ze zijn in prima staat. En niet te vergeten zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen. Ook voldoet Freddy Pertien Verhuurbedrijf aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers en dragen wij met trots het VCA P certificaat. En wij voldoen aan de ISO 9001-richtlijnen volgens Lloyd’s Register Quality Assurance. Bent u al overtuigd om vanuit Slochteren bij ons een hijskraan te huren?

Verschillende categorieën

De te huren producten van Freddy Pertien Verhuurbedrijf zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Dit maakt het makkelijker voor u om precies datgene te vinden waar u naar op zoek bent. Weet u al wat u in Slochteren behoeft? Bij ons kunt kunt u terecht voor het volgende materieel:

  • Hoog- en laagwerkers
  • Special equipment
  • Speciaal transport
  • Electrische kraan
  • Kleine hijskraan

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons materieel? Of wilt u advies over welke kraan te gebruiken in Slochteren?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0598-351500. Mailen mag naar info@freddypertien.nl. Dan helpen wij u graag met het vinden van de perfecte kraan. Freddy Pertien Verhuurbedrijf is uw hijsspecialist in omgeving Slochteren!

Hijskraan Slochteren