Uw partner voor al uw klussen

Zoekt u een specifieke hijskraan voor een klus in Sneek? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Bij ons vindt u precies datgene wat u nodig heeft. Voor een voordelige prijs. En voor de gehele periode dat u de kleine hijskraan nodig heeft. Of de electrische kraan. Of het special equipment. Zelfs voor speciaal transport bent u bij Freddy Pertien aan het juiste adres. Kortom, wilt u een hijskraan huren? Dan weet u nu wie uw hijsspecialist is. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of heeft u vragen over onze producten? Bel dan snel 0598-351500! Lees verder om meer te weten te komen over wat wij voor u in Sneek kunnen betekenen.

Een hijskraan huren in Sneek?

Wist u al dat u bij ons niet alleen een standaard hijskraan kunt huren? Wij hebben namelijk ook een grote collectie aan special equipment. En als u vanuit of naar Sneek groot materieel wilt vervoeren, kunt u bij ons terecht voor speciaal transport. Maar vergeet natuurlijk ook de ‘gewone’ hijskraan niet. Heeft u voor een veelomvattend project een hoogwerker nodig? Of een laagwerker voor een klusje van één dag? Een electrische kraan voor een particuliere klus? Of een kleine hijskraan om die zakelijke opdracht net wat sneller af te kunnen ronden? Of andersom? Het kan bij ons allemaal. Iedereen is vanuit Sneek en omgeving welkom bij ons om hijskranen en dergelijke te huren. Weet u al wat u nodig heeft? Neem dan snel contact met ons op!

Hijskraan Sneek

Kies voor veiligheid

Het ene verhuurbedrijf is uiteraard het andere niet. Graag lichten wij enkele punten uit die wij bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf vanzelfsprekend vinden. Als u voor uw klus in Sneek bij ons een laagwerker of hoogwerker komt huren, dan weet u zeker dat deze hijskranen voldoen aan alle veiligheidseisen. De kwaliteit is ook zeer goed. U hoeft dus, bij goed gebruik, niet te vrezen voor afbrekende onderdelen, niet-werkende mechanismen of haperende elementen. Als u bij ons een ‘gewone’ hijskraan komt huren, een electrische kraan, special equipment of speciaal transport, dan komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Verder staan wij in Sneek en omgeving nog bekend om het volgende:

  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Ruim aanbod
  • VCA P-gecertificeerd
  • ISO 9001-gecertificeerd

Bereikbaarheid

Bel Freddy Pertien Verhuurbedrijf snel vanuit Sneek via 0598-351500. Of mail naar info@freddypertien.nl. Voor de beste hijsspecialist in Sneek moet u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf zijn!