Heeft u een hijsklus? Huur een kraan!

Bent u in Winschoten op zoek naar een hijsspecialist waar u een hijskraan kunt huren? Freddy Pertien Verhuurbedrijf is uw betrouwbaar partner voor de verhuur van uw electrische kraan, kleine hijskraan, hoogwerker en laagwerker. Wij staan als allround hijsspecialist ook in Winschoten bekend als efficiënt en veilig in hijsklussen. Naast de verhuur van verschillende soorten kranen, vindt u bij ons ook mogelijkheden tot special equipment en regelen wij het speciaal transport voor u. Kortom: van A tot Z regelen wij uw hijsklus. Eenvoudig en betaalbaar. Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen over ons bedrijf en wat wij te bieden hebben in Winschoten.

Voor elk soort hijsklus

Ons aanbod in machines is groot. Voor elk soort klus, groot of klein hebben we dan ook de machine die u nodig heeft. Weet u niet precies welk soort hijskraan voor uw situatie verstandig is? Wij kunnen u van advies voorzien. Zo hebben wij een kleine hijskraan voor klussen in Winschoten waarbij het handig is de kraan goed te kunnen manoeuvreren. Of wellicht kiest u voor onze electrische hijskraan. Op grote hoogte een bouwklus uitvoeren? Wij regelen uw hoogwerker. Naast ons grote aanbod willen wij ook de veiligheid en kwaliteit van ons als hijsspecialist garanderen. Wij voldoen aan alle gestelde veiligheids – en kwaliteitsnormeringen. Niet voor niets is Freddy Pertien Verhuurbedrijf VCA P- en ISO 9001-gecertificeerd. Kortom: uw hijskraan huren in Winschoten doet u bij Freddy Pertien!

Hijskraan Winschoten

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

De garanties van Freddy Pertien in Winschoten

Naast ons brede aanbod bieden wij in Winschoten een aantal garanties waar u als klant op kunt bouwen. Voor elk soort hijsklus bieden wij u:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Veiligheid
  • Betaalbaarheid
  • Service

Niet voor niets weten steeds meer bedrijven en particulieren in Winschoten de weg naar ons bedrijf te vinden. Wij zijn specialist in hijsklussen, bieden het benodigde materiaal en regelen de logistieke oplossingen. Ideaal toch? Juist. Neem contact op via onderstaande gegevens om uw hijskraan te huren.

Bespreek de mogelijkheden!

Bespreek met ons uw bouwplannen en wij spelen daarop in. Bel ons voor meer informatie of een afspraak op telefoonnummer: 0598-351500 en wij hopen u ook in Winschoten van harte welkom te heten als tevreden klant!