Wat heeft u nodig?

Weet u al welke soort hijskraan u nodig heeft voor uw klus in Zwolle? Bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf kunt u precies die hijskraan huren. Heeft u een kleine hijskraan nodig? Komt voor de bakker! Bent u op zoek naar een electrische kraan? Die vindt u bij ons ook! Zelfs voor special equipment zijn wij uw ideale partner. Ook als u speciaal transport nodig heeft, vindt u in ons assortiment vele mogelijkheden. Kortom, Freddy Pertien is dé hijsspecialist in omgeving Zwolle. Bel snel telefoonnummer 0598-351500 of lees verder voor meer informatie.

Veel klussen ondersteund in Zwolle

Vanuit Zwolle zijn wij al regelmatig benaderd. Zo wordt er vaak special equipment bij ons gehuurd. Hetzelfde geldt voor speciaal transport. Het is bij veel mensen al goed bekend dat wij een mooi aanbod daarvan hebben. Ook onze electrische kraan is al vaak ingezet voor klussen in Zwolle. Zowel voor lange periodes als klusjes van één dag. Die variatie is uiteraard ook mogelijk als u een hijskraan komt huren bij ons. Heeft u een hoogwerker nodig voor één dag? Of een laagwerker voor een week? Een kleine hijskraan voor een particulier projectje? Of een grote hijskraan voor een complexe zakelijke bouw? Neem dan contact met ons op. Wij vinden de ideale kraan voor u.

Hijskraan Zwolle

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

Enkele mooie kernwaarden

Wist u al dat Freddy Pertien Verhuurbedrijf zeer mooie kernwaarden hanteert? Zo zijn wij in het bezit van een VCA P- en ISO 9001-certificaat. Dit omdat wij veilig en verantwoord werken zeer belangrijk vinden. Dit vindt u ook terug in ons special equipment, onze kranen, en het speciaal transport. Welke laagwerker of hoogwerker u ook bij ons komt huren; hij voldoet aan alle veiligheidsnormen. En is makkelijk in gebruik. En werkt optimaal. Geen onveilige situaties of nare verrassingen achteraf dus. Wat heeft u in Zwolle nodig? Een electrische kraan? Of wilt u een ‘gewone’ hijskraan huren? Volg de velen voor u in Zwolle die kranen en dergelijke bij ons gehuurd hebben. Wij garanderen:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Betaalbaarheid
  • Betrouwbaarheid
  • Klantvriendelijkheid

Wij zijn uw partner

U ziet, Freddy Pertien Verhuurbedrijf is de hijsspecialist waar u naar op zoek was. Bel snel 0598-351500 vanuit Zwolle. U kunt uw vragen of verzoek ook mailen naar e-mailadres info@freddypertien.nl. Schakel ook Freddy Pertien Verhuurbedrijf in voor uw klus in Zwolle!