Een oplossing voor uw hijsklus

Bent u in Assen op zoek naar een bedrijf waar u een hijskraan kunt huren? Dan is Freddie Pertien Verhuurbedrijf de hijsspecialist waar u naar op zoek bent. Of u nu een kleine hijskraan of special equipment nodig heeft: wij regelen het voor u. Tevens vindt u bij ons een electrische kraan en speciaal transport. Heeft u ons in Assen nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u kunnen bespreken wat voor u de beste oplossing voor uw klus is.

Hijskraan huren? Kies Freddy Pertien!

Ook in Assen weet men de diensten van Freddy Pertien inmiddels goed te waarderen. Of het nu om een klein particulier project gaat waar een laagwerker voor nodig is. Of een grote hijskraan voor een complex bouwproject: wij zijn ook in Assen uw hijsspecialist. Freddie Pertien Verhuurbedrijf levert maatwerk. Wij kijken wat in uw situatie een geschikte oplossing is en passen daar ons aanbod op aan. Op deze manier wordt u werk uit handen genomen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid en leveren tevens aanvullende diensten zoals speciaal transport en special equipment. Uw hijskraan huren doet u bij Freddie Pertien!

Hijskraan Assen

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

Onze garanties in Assen

De kwaliteit van onze dienstverlening is inmiddels ook gewaardeerd vanwege het feit dat ons bedrijf in bezit is van een VCA P en een ISO 9001 certificaat. Veilig werken op een verantwoorde manier is van het grootste belang. Welke laagwerker of hoogwerker u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat alles volgens de geldende normen in werking wordt gezet. Op deze manier worden onveilige situaties voorkomen. Wenst u in Assen gebruik te maken van onze hijskraan? Dan kunnen wij u de volgende speerpunten garanderen:

  • Wij leveren bij onze diensten altijd kwaliteit
  • Veiligheid en veilig werken staat voorop
  • Altijd tegen betaalbare tarieven
  • Wij zijn uw betrouwbaar partner en denken met u mee
  • Klantvriendelijkheid en maatwerk

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Assen? Of wilt u weten welk soort hijskraan geschikt is voor uw klus? Voor zowel zakelijke, grote projecten als de kleinere particuliere projecten hebben wij het meest geschikte materiaal in huis. Graag plannen we met u een afspraak in Assen in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Bel ons op telefoonnummer 0598-351500 en huur uw hijskraan in Assen bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf!