Huur nu een van onze hijskranen!

Wij heten u van harte welkom bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Dé specialist op het gebied van hijskranen, hoog – en laagwerkers en overig grondverzet materiaal. Ook voor het huren van een electrische kraan bent u bij Freddy Pertien aan het juiste adres. Ons bedrijf is groeiende en wij bieden dan ook service, transportmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan machines. Wilt u naar aanleiding van het lezen van onze website meer weten over de verhuur van een kraan? Of meer weten over de electrische variant van een van onze hijskranen? Neem dan contact met ons op zodat wij u hier meer over kunnen vertellen. Wij hebben een ruim aanbod in machines en voor elk soort klus, groot of klein, bieden wij de meest geschikte oplossing! Maatwerk is immers ons vak!

Voor makkelijk hijswerk

Freddy Pertien Verhuurbedrijf beschikt over verschillende hijskranen. Voor moeilijk te bereiken plekken, zoals bij inpandig hijswerk vaak het geval is, kunt u bij ons een kleine kraan huren. Manoeuvreren wordt met deze kraan een stuk makkelijker! Ook vindt u bij ons hoog – en laagwerkers voor het werken op bruggen/viaducten of op grote hoogten, zoals bij de glasbewassing van kantoorpanden. Wilt u meer weten over electrische variant van de hijskraan? Lees dan hieronder verder.

De voordelen van een electrische kraan

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het huren van een electrische kraan? De voordelen van de electrische hijskraan zetten wij hieronder voor u op een rij:

  • Beperking van lawaai, reducering van het aantal decibels
  • Beperking van de stankoverlast
  • Beter energierendement
  • Ideaal bij toepassing van inpandig hijswerk
  • Veilig en goed manoeuvreerbaar

Denkt u dat een electrische hijskraan geschikt is voor uw bouwklus? Reserveer dan nu uw kraan voordelig bij Freddy Pertien. Wij adviseren u tevens over de inzetbaarheid van onze machines en regelen desgewenst het transport van de kraan naar de locatie van uw keuze.

Electrische kraan

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening? Wij gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken en uw werkzaamheden van A tot Z uit handen te nemen. We brengen in kaart welk soort (electrische) machine voor uw klus het meest geschikt is. Op een veilige, efficiënte manier zullen wij uw klus laten verlopen. Bel ons voor de huur van uw electrische kraan op telefoonnummer: 0598-351500.