Hijsklus? Huur een kraan!

Al sinds jaar en dag biedt Freddy Pertien Verhuurbedrijf in Emmen oplossingen op het gebied van diverse soorten bouw- en hijsklussen. Het zo efficiënt en soepel mogelijk laten verlopen van bouwklussen met de juiste machines is ons vak. U kunt bij ons in Emmen een hijskraan huren, maar ook voor een hoogwerker, laagwerker of special equipment bent u bij ons aan het juiste adres. Als hijsspecialist zijn wij de beste keuze. Wilt u meer weten? Lees dan verder op deze pagina of neem contact op zodat wij u meer kunnen vertellen over onze activiteiten.

Innovatief en efficiënt

Vanwege de veranderende omstandigheden in de bouw, is de vraag naar efficiënte oplossingen gegroeid. Duurzame bouw, lastige procedures en minder mankracht vragen om innovatieve oplossingen. Zo ook in Emmen. Om op een innovatieve manier om te springen met deze veranderingen, biedt Freddy Pertien Verhuurbedrijf een dienstverlening gericht op het verhuren van materieel en efficiënte logistieke oplossingen. Zo kunt u bij ons niet alleen een hijskraan huren, maar regelen wij ook het special equipment en speciaal transport. Wij hebben als ervaren dienstverlener en hijsspecialist in Emmen verschillende soorten kranen te huur. Denk aan een electrische kraan, een kleine hijskraan voor krappe locaties, een hoogwerker of laagwerker. Zit er iets voor u tussen? Neem dan contact op zodat wij de machine voor u kunnen reserveren.

Hijskraan Emmen

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

In Emmen een hijsklus? Bel Freddy Pertien

Zoals hierboven al is benoemd hebben wij een breed assortiment aan materieel dat inzetbaar is bij verschillende hijs – en bouwklussen in Emmen. Heeft u voor een inpandig hijswerk een hijskraan nodig die makkelijk manoeuvreerbaar is? Dan is een kleine hijskraan praktisch. Is het nodig om op grote hoogte werkzaamheden te verrichten? Dan is een hoogwerker de juiste keuze. Al ons materieel voldoet aan de geldende normeringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dit is tevens bevestigd met de CA P en een ISO 9001 die wij als hijsspecialist in ons bezit hebben. Bij bouwklussen draait het immers om veilig werken en dat is waar onze machines aan bijdragen.

Neem contact op in Emmen

Wilt u een hijskraan huren in Emmen? Neem dan contact op met Freddy Pertien Verhuurbedrijf zodat wij de kraan voor u kunnen reserveren en het transport en overige middelen kunnen regelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0598-351500. Voor uw innovatieve bouwoplossing belt u in Emmen Freddy Pertien!