Welke kraan heeft u nodig?

Voor de beste hijskraan voor uw klus moet u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf zijn. Bij ons vindt u diverse kranen, voor allerhande klussen. Wilt u ergens glazen wassen? Of een uitvoerige bouwklus uitvoeren? Misschien een klein reparatieproject? Wat uw reden ook is; het is zeer belangrijk een veilige, betrouwbare en kwalitatieve hijskraan tot uw beschikking te hebben. Zo’n kraan vindt u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Lees snel verder voor meer informatie. Of benader ons direct via 0598-351500!

Informatie over een hijskraan

Voordat u een hijskraan gaat huren, is het wellicht handig als u iets meer weet over deze machinesoort. Wij geven u daarom graag wat algemene informatie. Een hijskraan bestaat meestal uit een metalen toren met kabels en katrollen. Hij wordt gebruikt om artikelen omhoog te hijsen, te laten zakken of te verplaatsen. Dit gebeurt vooral in de bouw- en sloopsector. Maar ook in de transportsector is een hijskraan een ideaal hulpmiddel. Denk aan laden en lossen bijvoorbeeld. De meeste hijskranen zijn mobiel. Ze worden tijdelijk op een locatie gemonteerd of op een verrijdbare constructie bevestigd. Bij onze hijsspecialist kunt u eenvoudig aangeven welk soort hijskraan u behoeft u voor hoe lang. Lees snel verder om meer te weten te komen over ons aanbod!

Onze aanpak en ons aanbod

Graag vertellen wij u eerst wat meer over Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Ons bedrijf staat bekend om haar betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Dat betrouwbare ziet u terug in onze certificeringen. Zo dragen wij zowel het VCA P- als het ISO 9001-certificaat.

Kwaliteit en veiligheid vinden wij dus erg belangrijk. Dat merkt u ook aan ons aanbod. Al onze hijskranen voldoen aan alle veiligheidseisen. En ze zijn zeer eenvoudig in gebruik. Bij goed gebruik kan er daardoor vrijwel niets misgaan! Onze veelzijdigheid is terug te zien in ons assortiment. Zo kunt u bij ons hijskranen huren, maar ook special equipment, speciaal vervoer en uitzonderlijke kranen. Welk soort hijskraan wilt u huren? Hierbij enkele opties:

  • Mier
  • Rakker
  • Hoefnix
  • Formiga
  • Kromme

Schakel ons in als hijsspecialist

Wilt u een ruime keuze tussen diverse hijskranen? En voor een betaalbare prijs? Bij een hijsspecialist die u volop kunt vertrouwen? Ga dan naar Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Telefonisch te bereiken via 0598-351500. Of per mail via info@freddypertien.nl. Wij helpen u graag aan die perfect passende hijskraan!