Zoekt u een compacte kraan?

Heeft u voor een bepaalde klus een compacte hijskraan nodig? Dan is onze kleine hijskraan wellicht iets voor u. Bij Freddy Pertien kunt u al tegen een zeer voordelige prijs een kleine kraan huren. Ideaal voor inpandig hijswerk op krappe locaties. Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in hijskranen, hoog – en laagwerkers en overig grondverzet kunnen wij precies vertellen welk soort hijskraan voor uw klus het meeste geschikt is. Neem gerust contact met ons op om u meer te vertellen over onze machines en dienstverlening.

Is een kleine hijskraan geschikt voor uw klus?

Bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf vindt u diverse soorten kranen. Voor zware hijsklussen, bijvoorbeeld bij bruggenbouw, is het nodig dat er ook een zware hijskraan ingezet wordt. Echter, bij inpandig hijswerk, bijvoorbeeld in kantoorpanden of winkelcentra, is een kleine hijskraan makkelijker. Deze kleine kranen zijn beter manoeuvreerbaar, mobiel inzetbaar en kunnen door deuren gereden worden. Op deze manier worden hijsklussen op krappe locaties zelfs mogelijk! Weet u niet zeker of een dergelijke hijskraan geschikt is voor uw klus? Onze hijsspecialist komt graag bij u langs om te beoordelen welk soort hijskraan ingezet kan worden.

Kleine hijskraan

Meer over Freddy Pertien Verhuurbedrijf

Ons bedrijf staat voor een veilige en verantwoorde manier van werken en dat ziet u ook terug in de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij dragen verschillende certificeringen, waaronder het VCA P- en het ISO 9001-certificaat. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat bij de verhuur van elk soort hijskraan wordt voldaan aan de geldende normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Van kleine tot grote kraan! Daarnaast staan wij ook voor u klaar als u advies nodig heeft bij het op de juiste wijze ten uitvoer brengen van uw project. Daar spelen wij met onze machines gedegen op in. Tevens kunnen wij naast de verhuur van de kleine kraan ook voor het speciale vervoer zorgen en verzorgen wij ook special equipment.

Contact opnemen

Graag vertellen wij u meer over onze machines door middel van een persoonlijk gesprek. We bespreken met u het project dat u wilt uitvoeren en bekijken welk soort kraan in uw geval de meest verstandige keuze is. Gaat het om inpandig hijswerk waar een kleine, compacte kraan voor nodig is? Bel Freddy Pertien Verhuurbedrijf op telefoonnummer 0598-351500 en wij reserveren uw kleine kraan!