Maatwerk in hijskranen

Bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf bent u ook in Leeuwarden aan het juiste adres wanneer u een hijskraan wilt huren. U vindt bij ons uw hijskraan, hoogwerker of laagwerker, een kleine hijskraan of electrische kraan. Weet u niet precies welk soort kraan u nodig heeft voor uw klus? Neem gerust contact met ons op. Ons bedrijf levert in Leeuwarden maatwerk en bekijken samen met u welk soort materiaal het meest geschikt is voor uw hijsklus. Als hijsspecialist verhuren wij special equipment en verzorgen wij speciaal transport voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Heeft u daar wel oren naar? Wacht dan niet langer en ga met ons rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Voor elke hijsklus in Leeuwarden een kraan

Voor elke hijsklus in Leeuwarden biedt Freddie Pertien Verhuurbedrijf een ruim assortiment hijskranen. Wij kunnen tevens de organisatie van uw project regelen. Denk bijvoorbeeld aan aanvullend special equipment en speciaal transport. Bij het verhuren van een hijskraan, of bijvoorbeeld een hoogwerker, hanteren wij altijd de geldende veiligheidsnormen. De hoogwerkers van Freddy Pertien Verhuurbedrijf zijn uitstekend uitgerust om te kunnen werken op grote hoogten. De kwaliteit van onze dienstverlening is dan ook niet voor niets vastgelegd in een VCA P en een ISO 9001 certificaat.

Breed aanbod in hijskranen

Het aanbod in kranen is bij Freddy Pertien erg breed. Zo hebben wij een electrische kraan en kunt u een hijskraan huren voor moeilijk bereikbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan inpandig hijswerk waar een kleine hijskraan wellicht praktischer is. Deze kleinere kranen hebben een lage vloerbelasting en zijn makkelijk te manoeuvreren waardoor de inzet van dergelijk materiaal uitstekend geschikt is op krappe locaties. Vraag ons in Leeuwarden gerust naar de mogelijkheden van deze kleinere kranen.

Leeuwarden

Uiterst veilige laagwerkers

Is er sprake van werkzaamheden waar je een laagwerker voor nodig hebt? Zoals werkzaamheden onder een viaduct, aan een brug of bedrijfspand? Wij beschikken over de machines die perfect als laagwerker gebruikt kunnen worden. Wil je zeker zijn van flexibiliteit en wendbaarheid? Dan zijn onze laagwerkers de oplossing.

Verschillende soorten machines

Graag zetten wij hieronder nog eens op een rij voor welk soort hijskranen en materiaal u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf in Leeuwarden terecht kunt. Staat uw machine er niet bij? U kunt toch altijd contact met ons opnemen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • Een hijskraan voor particuliere of zakelijk bouwprojecten
  • Electrische kraan
  • Hoogwerker/laagwerker
  • Kleine hijskraan voor krappe locaties
  • Special equipment en speciaal transport

Wij vertellen graag meer over hoe u onze machines in Leeuwarden kunt inzetten en denken met u mee bij de uitvoer van uw projecten.

De juiste kraan in Leeuwarden

Wilt u meer weten over onze machines? Neem contact op met Freddy Pertien Verhuurbedrijf door te bellen op telefoonnummer: 0598-351500. Ook in Leeuwarden helpen wij aan de juiste machine voor uw klus!