The Details

Voor veilig vervoer

Zoekt u naar veilig speciaal transport? Voor buitenmaatse en/of zware lading? Dan bent u bij Freddy Pertien Verhuurbedrijf aan het juiste adres. In ons eigen wagenpark vindt u diverse wagens en trailers. Hiermee kunt u uw lange, brede, hoge of zware lasten eenvoudig vervoeren. Graag vertellen wij u meer over ons aanbod in transport. Met onze wagens is speciaal materieel te vervoeren, zoals bouwmachines, kranen en kabelhaspels. Heeft u behoefte aan zo’n wagen of oplegger? Dan is Freddy Pertien Verhuurbedrijf uw partner. Lees snel verder hoe u bij ons deze middelen van transport kunt huren. Of benader ons nu meteen via 0598-351500. Dan zoeken wij voor u direct een speciaal vervoersmiddel!

Wat wij u kunnen melden over speciaal transport

Graag nemen wij één product uit onze categorie transport voor u onder de loep. We hebben het over transportauto de Dollard. Deze bakwagen is 9,87 meter lang. Omdat hij is uitgevoerd met een 18 t/m Fly-jib kunt u deze wagen speciaal gebruiken voor het vervoeren én op locatie verplaatsen van grote objecten. Deze Fly-jib heeft een hijshoogte van maximaal 22 meter. De vlucht reikt zo’n 18,5 meter. Een groot ander voordeel is dat de laadbak 2,44 meter breed is en maar liefst 6,5 meter lang. Voor het transport van grote, lange objecten is de Dolland dus speciaal gemaakt. Op zoek naar speciaal transport zoals de Dollard? Neem dan snel contact op met Freddy Pertien Verhuurbedrijf!

Hier staan wij als bedrijf voor

Omdat het ene verhuurbedrijf het andere niet is, lichten wij graag uit waar wij voor staan. Freddy Pertien Verhuurbedrijf heeft veiligheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wij hebben niet voor niets zowel het VCA P-certificaat als het ISO 9001-certificaat. Al onze bakwagens, trailers en opleggers voldoen aan alle veiligheidseisen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er, bij goed gebruik, iets drastisch mis kan gaan. Hoe lang heeft u ons transport voor speciaal vervoer nodig? Geef het gerust aan ons door. Dan stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Wij bieden de volgende transportauto’s:

 

Wij zijn uw hijsspecialist

Wilt u uw hijskraan, haspel of goederen ook op een veilige manier kunnen transporteren? Neem dan contact op met Freddy Pertien Verhuurbedrijf. Betrouwbaar, betaalbaar en bijzonder veelzijdig. Bereik ons via de telefoon op 0598-351500. Per mail weet u ons te benaderen via info@freddypertien.nl. Bij ons vindt u het ideale speciaal transport!

About The Project